Niljan Apartment

Reform of an apartment for two brothers, in the neighborhood of Sants. The space has been designed with the desire to provide maximum natural light to the flat. The distribution of the walls and the use of translucent panels has allowed to achieve this objective. The house is divided into two zones linked by a corridor and a bathroom. A private one where the two rooms share shape and surface and a common open area, with the dining room, living room, office and kitchen.

Project done with RaĂșl Oliva and Blanca Cuartero.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s